Sirkushuveja #1

Mitä muuta bardit tekevät?

On se vaan hauskaa olla bardi, kun ympärillä on niin paljon aikaansaavia ihmisiä! Esimerkiksi, ensi keväälle on rakenteilla uusi ropecomusikaali, jos sitä niin voi kutsua. Tarkoitus on nimittäin rahoituksen onnistuessa esittää myös 4-7 esitystä muulla kuin Dipolin lavalla. Tarpeetonta mainostaa, tämä on jälleen kerran Suurin Tähän Asti tehty projekti, ja tällä kertaa olemme ropeconmusikaaliprojekteille epätyypillisesti jopa hyvissä ajoin liikkeellä. Vaan ei huolta — Bardiprojekteille uskollisesti homma on juuri sopivan megalomaaninen!

Ja sitten seuraa mainos: jos haluat tulla katsomaan, mistä on kyse, ketä muita on tulossa, miltä käsikirjoitus näyttää ja miten kaikki tapahtuu.

http://www.facebook.com/events/383328151751088/?ref=ts&fref=ts

Varmasti tärkein asia, mitä tuotantoryhmän viime miitissä nyt sunnuntaina tapahtui, oli että meitä rupesi kyllästyttämään nähdä aina vaan keskenämme meillä rupesi olemaan vähitellen sellainen varmuus, että nythän tämän vihdoin voisi esitellä muillekin. Ja korkea aika onkin! Treeniaikataulut on hahmoteltu, käsis on niin valmis kuin olla voi ja biisit hyvällä mallilla. Pitää saada lihaa luiden ympärille.

Toki musikaalin etenemisestä tullaan päivittämään Bardikattilaan, jos jotain varteenotettavaa tapahtuu ja jos joku muistaa napata kuvan asiasta. Tämä ensimmäinen postaus on musta lammas, eilisestä kokouksesta ei kukaan halunnut ottaa yhtään kuvaa. Ihmettelen miksi… Täällä me vain istuttiin, syötiin karkkia, perustettiin tapahtumalle kalenteri googleen ja pähkäiltiin, että ketä me halutaan ja kuinka hitossa me saadaan ihmiset kiinnostumaan projektista, joka kuulostaa näin järkyttävän vakavastiotettavalta?

Ehkä se ei ole meidän suurin haaste. Jos viime bardileiriltä olisi napannut kaksikymmentä ihmistä ja lyönyt heille käsikirjoitukset kouraan perjantaina, olisi lauantai-iltana saatu nauttia kirppusirkuksesta. Sitä en epäile ollenkaan. Nämä niinkutstutut Ropeconmusikaalit ponnistavat aina maasta lähtien ja muotoutuvat juuri siksi niin loistaviksi. Tähdätään korkealle ja tehdään ihan itse. Juuri siksi rakastan olla niitä tekemässä.