Yhdistys

Kulttuuriyhdistys Elävä Ilmaisu ry on olemassa toiminnan järjestämistä varten. Erityisesti leirit ovat tärkeä osa toimintaa. Leirijärjestäjäksi voi hakea ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin tai suoraan kyseisen leirin järjestäjätiimiin.

2020 yhdistyksen hallituksen jäsenet: Puheenjohtaja Niko Keurulainen, rahastonhoitaja Jonne Harja, varapuheenjohtaja Jouni Karppinen ja sihteeri Janne Eskola sekä hallituksen varajäsenet Jonni Lehtirantaja Tuulia Sinervo. Hallituksen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta elava.ilmaisu miukelimaukeli gmail piste fi.

Syyskokouksessa vuoden 2021 hallitukseen valittiin puheenjohtajaksi Jouni Karppinen, varapuheenjohtajaksi Darina Liutina, rahastonhoitajaksi Aaron Kortteenniemi, sihteeriksi Niko Keurulainen ja varajäseniksi Janne Eskola, Jonni Lehtiranta sekä Tuulia Sinervo.