Bardiyhdistyskuulumisia

Pääsiäisen Bardileirillä pidettiin Kulttuuriyhdistys Elävä Ilmaisu ry:n kevätkokous, jossa esiteltiin vuoden 2018 toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajan lausunto. Ne ovat luettavissa täältä:

Toimintakertomus ja tilinpäätös
https://drive.google.com/file/d/13p2rncUnMymdK21oJw7e0R_kx-1Ej9LN/view?usp=sharing

Toiminnantarkastajan lausunto sivu 1
https://drive.google.com/file/d/1MyLW9KjsFXNisWi3sF50aXaPThG-y8a5/view?usp=sharing

Toiminnantarkastajan lausunto sivu 2
https://drive.google.com/file/d/1tFW71ufHkZPRfsA6gOSiSs8Lrn8UqQZT/view?usp=sharing

Kevätkokous myönsi vastuuvapauden vuoden 2018 hallitukselle. Kiitokset vielä hyvästä työstä ja toiminnan kehittämisestä viime vuoden aikana!

 

Kokouksen yhteydessä tuotiin esiin, että yhdistys on varannut tälle vuodelle rahaa barditoiminnan tukemiseen leirien ulkopuolella. Bardeille järjestettäviin tapahtumiin on mahdollista saada noin 100 € tapahtumaa kohden esim. tilavuokran, tarjoilujen tai ulkopuolisen vetäjän palkkioiden kattamiseksi. Lisäksi Helsingistä on katseltu valmiiksi mahdollisia tiloja, kuten Viikin Lava, Esitystaiteen keskus Suvilahdessa ja Hautomo Punavuoressa.

Tämä tarkoittaa, että juuri sinä voit lähteä toteuttamaan toimintaa bardeille! Mikä juuri sinua innostaa – mitä haluaisit tehdä yhdessä? Ilmianna itsesi ja ideasi!

Lisätietoja mistä hyvänsä aiheeseen liittyvästä voi kysellä hallitukselta sähköpostitse (bardileiri at gmail.com) tai suoraan hallituksen jäseniltä Jounilta, Marjolta, Jonnelta, Eskolta tai Loviisalta.

 

Keväisin terveisin
Jouni Karppinen
Yhdistyksen puheenjohtaja