Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


leiri:leiripaikkaehdotukset

Paikka: Luukin leirikeskus

Sijainti: Luukinranta 10, Espoo

Kapasiteetti: Majoitustilat 34:lle, ruokailutilaa 40:lle.

Tiloista: Talouskeittiö, pari majoistushuonetta joissa kerrossängyt, ja kohtuullisen kokoinen toimiva sali. Ensimmäisen tanssileirin pitopaikka.

Muuta huomioitavaa: Espoolaisilla nuorisoyhdistyksillä etuajo-oikeus. Haku syyskaudelle maaliskuun loppuun mennessä, keväälle syyskuun loppuun mennessä.

Linkki: http://espoo.fi/fi-FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Vuokrattavat_tilat_ja_valineet/Luukin_leirikeskus

Paikka: Antaverkan leirikeskus, Tampere

Sijainti: Antaverkantie 279, 33480 Ylöjärvi.

Kapasiteetti: Päärakennuksessa majoitustilat 47 hengelle.+ 10 hengelle sivurakennuksessa. Päärakennuksessa ainakin isoissa majoitushuoneissa (6-8hh) kerrossängyt joissa patjat, peitot ja tyynyt.

Tiloista: Ruokasali ja toinen sali sen vieressä, välissä pariovet. Isot majoitushuoneet joissa mahdollisesti voisi vetää myös pajoja. Mahdollisesti lisäksi yksi pienryhmätila/hengaustila kellarissa. Suurtalouskeittiö, josta ruoat kannetaan puolikerrosta ylemmäs ruokasaliin. Rannassa puulämmitteinen sauna.

Muuta huomioitavaa: Hinnoittelu rakennusten mukaan ja sauna tunneittain. Tehokkaasti täyteen buukattu, ensivuoden vuorot hakuun syyskuussa. Tampereelta pääsee paikalle ilmeisesti bussilla.

Linkki: http://www.nuortentampere.fi/info/antaverkan-leirikeskus/ Täällä oli lisäksi kuvia paikasta, myös auttavat pohjapiirrokset: http://s299.photobucket.com/user/Tunida/library/OSA%20-%20Off-albumi/OSA%20-%20Antaverkka?page=1

Paikka: Metsäpirtti

Sijainti:Turaniementie 61, 04370 Rusutjärvi

Kapasiteetti: Majoitussiivessä 10 neljän hengen huonetta. Huoneissa on vuodevaatteet, eli lakanat, pussilakanat ja tyynyliinat. Majoitussiivissä on erikseen wc- ja pesuhuoneet tytöille ja pojille.

Tiloista: Rakennuksen kokous-, ruokailutila on kooltaan 73m2. Valmistuskeittiössä on monipuoliset koneet ja ruokailu-, kahvivälineistöä on 100 hengelle. Rantasaunaa on mahdollisuus vuokrata erikseen, siellä on takkatupa, jossa mahtuu kokoustamaan 15 henkeä. Takkatuvassa on myös keittiönurkkaus. Rannassa on suuri laituri ja grillikatos, jossa on kotakeittiö. Käytössä on myös soutuvene, kanootteja, sekä kaksi polkuvenettä. Erikseen vuokrattava 60 neliön luontokoululuokka. Pohjapiirroksessa näkyy 40 neliön oleskelutila.

Muuta huomioitavaa: Vaatii y-tunnuksen varaajalta. Varaukset täynnä jo syksylle 2014.

Linkki: http://www.metsapirtti.fi/

Paikka: Leiriniemi

Sijainti: Kalarannantie 3, Ohkola

Kapasiteetti: Majoitus 50 hengelle.

Tiloista: Ruokasali 60 hengelle, kokoustilat 50 hengelle, kaksi erillistä 10 hengen ryhmätyötilaa. Rantasauna, jossa kaksi saunaa ja 20 hengen takkatupa. Keittiö?

Muuta huomioitavaa: Päärakennuksessa on myös hiljainen huone.

Linkki: http://www.jarvenpaanseurakunta.fi/leiriniemi.asp

Paikka: Kiljavan leirikeskus

Sijainti: Kiljava

Kapasiteetti: 100 henkeä sänkypaikoilla (eli vielä toistaiseksi hieman iso bardien käyttöön)

Tiloista: 3 pajatilaa, joista 2 on hyvää, 1 melko hyvä mahdollisuuksien mukaan 2 on lisäksi taiteiltavissa. Hyvät tilat ovat iso sali ja takkahuone. Melko hyvä ja pienempi huone on pukkari. Tämän lisäksi on taiteiltavissa läpikulkutiloja läpikulkemattomiksi tiloiksi: kurahuone pikkuhuoneeksi ja eteisen laajennos. Muita mahdollisuuksai ovat lasitettu terassi, hyvät ulkotilat kenttineen. Majoitus on myös järjestetty loosi-tyyppisenä, joten pikkutiloja voinee ottaa käyttöön. Keittiö on suurtalouskeittiö.

Muuta huomioitavaa: Leirikeskus on ahkerassa partiolaiskäytössä ja muissa rakennuksissa sekä lähistöllä saattaa olla runsaastio partiolaistoimintaa.

Linkki: http://www.partiokampat.fi/kiljava/

Paikka: Meriharjun luontotalo

Sijainti: Uutelantie 32, Helsinki. Paikalle pääsee myös julkisilta (bussilta matkaa 1,5km, metrolta jonkin verran enemmän).

Kapasiteetti: sänkypaikkoja 34, myös pienet pajatilat ja ruokasali rajoittavat osallistujamäärää

Tiloista: Tilat ovat pienehköt mutta viihtyisät. Yhtään kunnolla isoa salia ei ole ja kaikki isommat tilat ovat yhteydessä toisiinsa jolloin äänet kuuluvat hyvin toiseen pajaan. Myös nukkumista ajatellen äänen kantautuminen on hiukan ongelmallista. Keittiö on varustelultaan hiukan puutteellinen mutta parempi kuin moni muu kokeiltu.

Muuta huomioitavaa: Hakuaika keväälle umpeutuu syyskuun puolivälissä. Ilmainen Helsinkiläisille nuorisoyhdistyksille. Samassa rakennuksessa on myös asukkaita, mutta nämä ovat tähän mennessä katsoneet sopivaksi vetäytyä muualle leirien ajaksi. Todella vaikea saada, hakijoita hirmuinen määrä!

Linkki: http://www.hel.fi/hki/nk/fi/J_rjest_ille+ja+nuorten+ryhmille/Tiloja+j_rjest_ille+ja+ryhmille/Meriharjun+luontotalo

leiri/leiripaikkaehdotukset.txt · Viimeksi muutettu: 3.05.2017 19:42 / Tuire Ahola