Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


leiri:kaeytetyt_leiripaikat

Paikka: Meriharjun luontotalo

Sijainti: Uutelantie 32, Helsinki. Paikalle pääsee myös julkisilta (bussilta matkaa 1,5km, metrolta jonkin verran enemmän).

Kapasiteetti: sänkypaikkoja 34, myös pienet pajatilat ja ruokasali rajoittavat osallistujamäärää

Tiloista: Tilat ovat pienehköt mutta viihtyisät. Yhtään kunnolla isoa salia ei ole ja kaikki isommat tilat ovat yhteydessä toisiinsa jolloin äänet kuuluvat hyvin toiseen pajaan. Myös nukkumista ajatellen äänen kantautuminen on hiukan ongelmallista. Keittiö on varustelultaan hiukan puutteellinen mutta parempi kuin moni muu kokeiltu.

Muuta huomioitavaa: Hakuaika keväälle umpeutuu syyskuun puolivälissä. Ilmainen Helsinkiläisille nuorisoyhdistyksille. Samassa rakennuksessa on myös asukkaita, mutta nämä ovat tähän mennessä katsoneet sopivaksi vetäytyä muualle leirien ajaksi. Todella vaikea saada, hakijoita hirmuinen määrä!

Linkki: http://www.hel.fi/hki/nk/fi/J_rjest_ille+ja+nuorten+ryhmille/Tiloja+j_rjest_ille+ja+ryhmille/Meriharjun+luontotalo

Paikka: Leirikeskus Toukola

Sijainti: Toukolantie 98, 37910 Akaa

Kapasiteetti: 47 sänkyä, 10:ssä majoitushuoneessa. Sängyissä patjat, peitot ja tyynyt. Lisäksi löytyy lattiamajoitukseen patjoja, peittoja ja tyynyjä, max 60 henkeen asti.

Tiloista: Ruokasali ja siihen yhdistettävissä oleva monitoimisali (jossa sähköpiano). Lisäksi pienryhmätilaksi soveltuva takkahuone ja pieniä majoitushuoneita. Hengailutila puuttuu. Pienehkö sähkösauna päärakennuksessa. Kesäisin vesien ollessa sulia mahdollisuus käyttää rantasaunaa. Pihapiirissä myös lämmittämätön kappeli. jota kenties mahdollista käyttää lämpimään vuodenaikaan.Toimiva ja hyvin varustettu suurtalouskeittiö.

Muuta huomioitavaa: Hinta kevään leirille 2014 oli 1350e. Kevään varaukset marras-joulukuun vaihteessa, soitto ennen ensimmäistä adventtia.

Linkki: http://www.akaanseurakunta.fi/yhteystiedot/kiinteistot_ja_toimitilat/toukola

Paikka: Leirikeskus Kesärinne

Sijainti: Turaniementie 27, 04370 Tuusula

Kapasiteetti: 62-paikkaa 2-8 hengen huoneissa. Sängyissä patjat, peitot ja tyynyt.

Tiloista: Kesärinne käsittää päärakennuksen, jossa on salitila, iso sauna ja keittiö mitoitettuna noin 60 hengelle. Päärakennuksessa on myös pienempi ryhmätyötila sekä kaksi 3 -hengen majoitushuonetta. Lisäksi erillisessä majoitusrakennuksessa on 6 kpl 8 h, 1 kpl 4 h ja 2 kpl 2 h -huoneita.

Muuta huomioitavaa: Leirikeskus sijaitsee Rusutjärven rannalla. Kolme erillistä rakennusta, joiden väliä juosta edestakaisin. Keittiössä kulku vain hygieniapassin omistavilla.

Linkki: http://www.keravannuorisopalvelut.fi/tilat/kesarinne/

Paikka: Hostelli Palopuro

Sijainti: Jokelantie 349, 05470 Hyvinkää

Kapasiteetti:

Tiloista: Pajatiloina käytetty alakerran urheilusalia, yläkerran teatteria ja luokkaa (yhdistettävissä), luokan takaista salahuonetta ja alakerran ”mummolaa”. Hostellissa on makuusalipuoli. Keittiö on ollut suurtalouskeittiö.

Muuta huomioitavaa: Hostelli on muuna aikana juhla- ja hostellikäytössä.

Linkki: http://www.hostellipalopuro.fi/

leiri/kaeytetyt_leiripaikat.txt · Viimeksi muutettu: 3.05.2017 19:34 / Tuire Ahola